Meubelontwerp en realisatie

Een uniek meubelstuk geeft karakter aan uw interieur.  Daarom is het belangrijk om de juiste stijl te combineren met de gepaste materialen.  Op basis van uw wensen gaan we aan de slag om voor u een uniek en creatief meubel of interieurelement te ontwerpen. Ook ingemaakte kasten op maat, keukens en badkamermeubels behoren tot de mogelijkheden.  Wanneer het ontwerp aan de verwachtingen voldoet kunnen we starten met het maken ervan.  U bent zelf ontwerper en nog op zoek naar iemand die je plan kan realiseren?  Ook dan ben je aan het juiste adres!

Prototypes

Hoewel we met de huidige tekenprogramma's reeds een zeer realistisch beeld kunnen maken van een ontwerp, is de realisatie ervan pas de echte test.  Pas dan komen alle verhoudingen tot zijn recht... of toch net niet?  Daarom is het soms handig om te beginnen met een prototype in een goedkoper materiaal zoals mdf.

Zo weet je zeker of je ontwerp aan jouw verwachtingen voldoet alvorens het in productie gaat.  Ook bij ontwerpen met bewegende onderdelen kan het al eens nuttig zijn om te kijken of alles wel past zoals het hoort.


Prototype van een tafelblad.  Het midden van het blad opent zich wanneer men met het tafelblad draait.